Join us 

Försäljningsansvarig Norden

Ladda ner annonsen som PDF här >

Vill du vara med och sätta skandinavisk design på kartan? Vi söker dig som vill bli Försäljningsansvarig Norden vid huvudkontoret i Stockholm. Vår affärsidé från dag ett har varit att samla den kraft som finns hos formgivare som vill uttrycka sig med en tydlig skandinavisk designprägel. Fler än 70 formgivare har givit oss förtroendet och ensamrätt i världen att marknadsföra och sälja mer än 500 av deras designobjekt. Vi utvecklar produkter inom olika sortimentsområden där möbler, belysning och designobjekt för hemmet är de viktigaste grupperna. Distributionen sker via centrala lager i Asien och Australien medan Europa och USA sköts från Sverige. Våra kunder är den internationella möbelhandeln, designbutiker (fysiska eller på nätet) och offentlig miljö. Nästa år firar vi 25-årsjubileum.

Ett litet sammansvetsat gäng med huvudkontor på Söders höjder i Stockholm söker nu en ledare för den nordiska försäljningen. Du ska tillföra vår organisation absolut kunskap hur ett varumärke kan ges stark tillväxt genom en tydlig säljstrategi. Strategin ska väva samman såväl den digitala kommunikationen som att leda säljare och agenter, på ett sätt som gör att våra kunder känner trygghet i den kvalitet som varumärket Design House Stockholm står för. Det är du som förhandlar avtal med våra större kunder. Du har redan hanterat frågan hur man bygger försäljning så att näthandel och fysisk handel kan utvecklas parallellt. Du kommer att ha vårt huvudkontor i Stockholm som bas men vi bedömmer att du under minst 30% av din tid är på resande fot. Du behöver inte vara ett ”designfreak” men du har förståelse för vikten av att intellektuellt hantera ett kvalitetsvarumärke där kunskapen om produktens material, kvalitet och formgivarens tankar alltid väger tungt. Ett starkt försäljningsresultat de närmaste åren gör dig till en kandidat för ledande position i företaget.

Tjänsten innebär att du sitter med i ledningsgruppen, centrala produktrådet och leder sälj- och marknadsgruppen. Du rapporterar till VD.

Vi har en hög ambitionsnivå att öka Design House Stockholms försäljning de närmaste åren och vi kan utlova en spännande resa för dig som hellre vill vara med och skapa helheten än delar av ett varumärke.

Vi räknar med tillträde i början av 2017. Skicka din ansökan senast den 30 september 2016 till info@designhousestockholm.com

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Helene Broms, HR konsult, 0708-504480

Om Design House Stockholm

Design House Stockholm är förlaget för skandinavisk design. Vår kollektion representerar det bästa inom samtida skandinavisk formgivning, med tidlös utstrålning och kvaliteter som överlever tillfälliga trender. Vi samarbetar med ett nätverk bestående av ett 70-tal formgivare på samma sätt som ett bokförlag arbetar med sina författare, där idéer blir till produkter som säljs via ca 600 återförsäljare över hela världen, inklusive fyra helägda butiker och två franchisetagare. Design House Stockholm grundades 1992 av VD Anders Färdig och är idag ett av de främsta varumärkena inom skandinavisk design. Under 2015 omsatte företaget 97 miljoner SEK (ca 225 miljoner i butiksledet) med hjälp av ett 50-tal medarbetare.

What about joining us and making one of the best brands of contemporary Scandinavian design even better? We are always looking for talented people. If you would like to submit your resume for future openings, please send it together with a description of yourself, goals and why you would like to join us in PDF or Word format to:
info (at) designhousestockholm.com

Follow us on Linkedin to be notified of coming opportunities.

We use cookies to improve your experience of our website. By continuing to browse on this website you accept the use of cookies. More information