Design House Stockholm
Content & Information Manager

Design House Stockholm är ett förlag för skandinavisk design. Vi arbetar på samma sätt med formgivare som ett bokförlag med sina författare. Alla formgivare bjuds in att berätta om sina idéer, varav några väljs ut för utveckling och produktion. På så sätt tror vi att man får fram de bästa idéerna, oberoende av om formgivaren bakom idén är väletablerad eller ung och okänd.

Vi letar efter produkter som tillför något nytt till sin genre, produkter med personlighet och karaktär. Vår kollektion har inga uttalade gränser. Målet är att spegla det bästa inom nutida skandinavisk design. Att skapa en kollektion av tidlösa designklassiker som överlever tillfälliga trender. Detta är grundpelarna i Design House Stockholm.

Vi söker nu en Content manager som hjälper oss att skriva och lyfta fram historierna bakom våra produkter. En driven och skrivande redaktör för vår hemsida och våra sociala mediekanaler, en nogrann och organiserad informatör, en positiv och social PR- och presskontakt. Du kommer jobba i ett mindre team under vår Art director som ansvarig för innehållet på Design House Stockholms hemsida och i våra sociala mediekanaler. Du kommer ansvara för vår textproduktion samt intern- och extern information.

Vi ser att du:
Är en van skribent, antingen högskoleutbildad eller med relevant erfarenhet. Har god datorvana, kunskaper inom bildredigering eller fotografi är ett plus. Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Har stor vana av publicering mot web och sociala medier. Är en god projektledare. Har ett stort intresse för kultur i allmänhet och design i synnerhet.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde så snart som möjligt. Välkommen att skicka in ett personligt brev och CV till career@designhousestockholm.com. I steg två kommer vi vilja se exempel eller arbetsprover.

Sista ansökningsdagen är den 28 april. Kallelse till intervju sker löpande.

We use cookies to improve your experience of our website. By continuing to browse on this website you accept the use of cookies. More information